Eerste dag in Beauty school: “hoe gruwelijker, hoe beter”

Het is dan eindelijk zover; mijn eerste dag in Beauty School! Maar zo "beauty" was het niet. Op een goede manier! In mijn opleiding tot grimeur aan de Nederlandse Beauty School ga ik vooral leren om mensen te transformeren naar een ander karakter: eng maken, oud maken, anders maken, gruwelijk maken! Hier komt ook de inspiratie voor de naam van mijn website vandaan "Karakter schmink en grime". Hier volg je wekelijks mijn belevenissen als grimeur in opleiding.

Vandaag was mijn eerste les. Ik heb geleerd hoe je wonden op armen, handen, het gezicht en eigenlijk elke gewenste plaats kunt maken. Dat was tof! Nooit gedacht dat ik zoveel lol zou kunnen hebben, bij het maken van lelijke wonden. Hieronder een voorproefje. Bekijk alle foto's van de wonden in mijn portfolio. Maar wees gewaarschuwd! Ze zijn gruwelijk ­čśë letterlijk.

Aan het einde van de lesdag ging ik naar huis met een tas vol grime-producten en veel energie voor mijn eerste examenopdracht: de horror clown! Volgende week meer.

Geplaatst in Cursus.